Drapsforsøk under fiestaen i Alfaz

34-åring ble knivstukket i nakken.

Spaniaavisen

Publisert 10. november 2011 08:23

ALFAZ DEL PI

Natt til søndag ble en av Alfaz lokale helter på basketballbanen knivstukket i nakken. Han ble angrepet av en 22 år gammel mann like etter klokken 03. Den 34 år gamle basketballspilleren svevde mellom liv og død i et døgn etter angrepet. Han ble sendt til sykehuset i Alicante, der han gjennomgikk en stor operasjon. 34-åringen hadde kuttskader fra øret og nedover nakken.

Trenger du håndverkere, hotell, tannlegetime eller hjelp til boligsalg – sjekk ut vår bransjeguide her

Foranledningen til knivstikken var en krangel på byen. 22-åringen var innblandet i et slagsmål med en gjeng kompiser som angrep en 65 år gammel mann. De ble etter hvert jagd bort av basketballspilleren og noen av hans lagkamerater som var på fiestaen for å hygge seg.

Ingen regnet med at 22-åringen skulle komme tilbake og hevne seg. Men bare ti minutter senere dukket mannen opp med en kniv i hånden, og knivstakk den første han møtte i basketballgjengen. Det var 34-åringen. Han ble stukket ned bakfra, og hadde ikke muligheter til å forsvare seg.

Den unge gjerningsmannen sitter nå bak lås og slå, og blir tiltalt for drapsforsøk. Offeret ligger hardt skadd på sykehuset i Alicante, men legene sier han kommer til å overleve.