Dødsulykken fortsatt et mysterium

De norske damene lånte gåstaver på Solgården før de la ut på tur.

Terje Aspdahl

Publisert 17. desember 2013 06:01

VILLAJOYOSA

Svigerinnene Astrid (80) og Marte Eriksen (80) hadde lånt gåstaver på feriesenteret Solgården i Villajoyosa før de la ut på den fatale turen lørdag morgen.

Det lokale trafikkpolitiet i Benidorm bekrefter overfor VG at det foreløpig er uklart for politiet hvordan de to norske kvinnene kom seg ned til motorveien. Den er sperret med gjerder på begge sider og ulovlig å krysse.

– Vi vet fortsatt ikke hvordan de kom seg ut i veien.Jeg har jobbet i området i sju år, og i løpet av disse årene har det aldri skjedd at personer er blitt påkjørt på motorveien. Dette er en sjelden sak, sier en politimann som vil være anonym til VG.

Direktøren ved Solgården, Pablo Sbertoli, forteller at politiet har undersøkt gjerdene langs motoroveien AP-7 for hull. For ham fremstår hendelsen også som uforklarlig.

– De var på en tur, og vi vet at de hadde med seg staver som de hadde lånt her. De fleste av dem som er her går turer i terrenget og på stiene i området. Hvorfor de var på motorveien vet vi ikke, sier han til VG.