Dobler butikkarealene etter kun ett års drift

Danish Design i Albir fyller år.

Spaniaavisen

Publisert 14. mars 2013 09:02

ALBIR

Danish Design i Albir utvider lokalene med 150 kvadratmeter, en dobling av arealet. Årsaken er at butikken går veldig bra. Mens mange butikker og forretninger sliter for tiden i et tøft marked preget av den økonomiske krisen Spania befinner deg i, opplever Danish Design det motsatte.

I mars 2012 etablerte møbelbutikken seg i Albir. Da flyttet de inn i lokaler på 150 kvadratmeter, og var spent på mottakelsen nord på Costa Blanca. Fra før driver Danish Design en 1500 kvadratmeter stor butikk i en årrekke i Torrevieja – også der med suksess. Nå ville de utvide markedet til å gjelde hele Costa Blanca.

Finn butikker, håndverkere, restauranter mm i vår bransjeguide her

– Butikken her i Albir går bra. Vi er blitt godt mottatt av innbyggerne i området og vi er veldig optimistiske for fremtiden. Nå som vi har utvidet med 150 kvadratmeter og gjort butikken dobbelt så stor, kan vi tilby enda flere produkter. Danish Design har tro på at dette bare kan gå en vei – og det er videre oppover, sier Nikolaj Jensen til Vikingposten

Til helgen har butikken i Albir ettårs jubileum. 27. og 28. mars vil de vise frem sine nye lokaler, nye produkter og ikke minst ha mange gode tilbud. Butikken har åpent hele dagen på hverdager og har ikke siesta. I tillegg har de også åpent lørdager.

Hvis ikke de har produktene kundene ønsker seg i butikken eller på lager i Torrevieja, blir de bestilt fra fabrikkene i Skandinavia og levert etter kun fire–fem uker.

Les også: Nå blir landhandleren også fiskehandler

– Størsteparten av våre kunder er skandinaviske, og da flest nordmenn, men vi har også hollandske kunder. Jeg tror folk liker å kunne handle møbler på eget språk. I tillegg vil folk ha kvalitetsmøbler, og så liker de designet på møblene produsert i Skandinavia. De er vant med dette hjemmefra. Dessuten er beliggenheten vi har her i hovedgaten inn mot Albir, den desidert mest trafikkerte gaten i hele kommunen, bare helt topp. Absolutt alle som skal inn i Albir ser oss. Og så er parkeringsmulighetene i området rundt her veldig gode, sier Jensen.