Dobler busstilbudet til markedet i Torrevieja

Kommunen varsler enkelte endringer i forbindelse med avviklingen av det populære markedet.

Spaniaavisen

Publisert 18. mai 2017 04:32

TORREVIEJA

Kommunen har samlet erfaring fra åpningen av den nye markedsplassen sist fredag. Etter å ha snakket med blant andre lokalpolitiet og Guardia Civil, sier byråd Javier Manzanares at visse ting må gjøres bedre, andre ting fungerte bra.

Manzanares sier at det allerede fra førstkommende fredag settes inn to busser. Det betyr avgang hvert 20. minutt, dobbelt så ofte som opprinnelig planlagt.

– Vi ønsker at folk skal komme seg på markedet, sier han og legger til at i høysesong, eller når det trengs, kan det settes inn en tredje buss.

Han varslet også at noe må gjøres med trafikkavviklingen. Han sier at kommunen venter på svar fra politiet, for eksempel for å endre kjøreretninger under den tiden markedet avholdes.

Byråden forteller at de største køene oppsto i Avenida de Rosa Mazón, mens trafikken fløt greit i Avenida de las Cortes Valencianas og Avenida Monge y Bielsa. Han anbefaler derfor flere å bruke disse alternative rutene til markedet.

Manzanares konstaterer at markedet på fredager i Torrevieja er et av de største i Valencia-regionen og kommunen arbeider for å gjøre markedet stadig bedre.

PS! Antall anmeldelser av tyveri og svindel gikk ned sist fredag. Det kan skyldes at markedet nå er inne på et lukket område som er enklere å overvåke og kontrollere enn gatemarkedet var.