Dobbel dose 17. mai-feiring i Alfaz del Pi

Utvider feiringen.

Terje Aspdahl

Publisert 11. november 2013 10:08

ALFAZ DEL PI

17. mai-komiteen for Costa Blanca nord har bestemt seg for å legge til rette for en utvidet feiring når 17. mai 2014 faller på en lørdag og i tillegg skal markere at Norges grunnlov er 200 år.

– Det vil være to parallelle program for dagen med start mellom kl. 10.00 og 11.00. Tradisjonen tro vil det bli feiring både på Solgården og i L’Alfas del Pi. Sjømannskirken vil holde gudstjeneste begge steder. Begge arrangementssteder vil ha et eget program med taler og underholdning, og det vil bli arrangert leker for barn og voksne. Selvfølgelig vil det være salg av is, brus og pølser både på Solgården og i L’Alfas del Pi. Institusjonene vil også ha sine egne markeringer om kvelden. Alt dette vil bli publisert i programmet, opplyser 17. mai-komiteen for Costa Blanca nord.

Den norske klubben og den norske skolen bestemte seg i sommer for å kutte ut arrangementet på Solgården og legge feiringen til Alfaz.

– Målet er at alle som ønsker å delta i feiringen skal få mulighet til å være med i nærheten av sine bosteder. Vi håper mange blir med og markerer denne spesielle dagen, heter det fra 17. mai-komiteen.