Disse skal jobbe med Costa Blanca Høyre i nord

Styret i Costa Blanca Høyre representert ved leder Karl J. Bugge og nestleder Erik Alfheim ser frem til å samarbeide med interimstyret til den nyetablerte foreningen i nord.

Spaniaavisen

Publisert 24. mars 2014 06:39

ALBIR

Interimstyret for Costa Blanca Høyre i nord kom på plass under etableringsmøtet for Costa Blanca Høyre i nord som ble holdt på Albir Playa Hotel & Spa i Albir fredag.

Foreningen skal i første omgang dekke områdene Albir, Alfaz del Pi, Altea, La Nucia og La Finestrat på Costa Blanca nord. Initiativtaker Karl J. Bugge, leder av Costa Blanca Høyre, sier til Vikingposten at målet med etableringsmøtet er nådd med å få på plass interimstyret samt innmelding av nye medlemmer.

– Vi skulle gjerne sett at det var flere som hadde møtt opp, men dette er en god start. Det blir spennende tider fremover. Interimstyret er et midlertidig styre som skal vare i et år eller mer frem til styret velges. Foreningen i nord er selvstyrt og helt uavhengig av Costa Blanca Høyre som har sitt hovedsete i Torrevieja. Men vi skal samarbeide og spesielt i forbindelse med besøk av våre profilerte politikere fra Norge, sier Bugge.

Medlemmene i interimstyret for Costa Blanca Høyre i nord er Gunnar Lund og Hilkka Kraner fra Alfaz del Pi og Tina Haarberg fra La Nucia. 

Les mer i Vikingposten torsdag