Disse «går for tapas»

Startet torsdag.

Terje Aspdahl

Publisert 16. april 2021 07:49

TORREVIEJA


Fra 15. til 18. april og fra 22. til 25. april vil publikum kunne nyte fire tapas og to drinker for 10 euro i Torrevieja.

«Nos vamos de tapas», som direkte oversatt er «Vi går for tapas», er et initiativ som tar sikte på å fremme bransjen gjennom et bredt utvalg av tapas. Totalt 23 virksomheter deltar i denne sjette utgaven. På grunn av de restriktive tiltakene under pandemien har det tradisjonelle formatet blitt endret for til enhver tid å unngå folkemengder. Derfor vil dette nye konseptet presentere tapas på bordet, med to drikke, til 10 euro.

Gjestene kan, som i tidligere utgaver, smake på rettene og delta i en konkurranse ved å levere inn kvitteringen de fikk ved kjøp av tapas. 

Den sjette utgaven av «Nos vamos de tapas» er i den gastronomiske kalenderen til la «Asociación de Empresas de Hostelería de Torrevieja y Comarca» (AEHTC). Tidligere år den blitt presentert på messen «la Feria Internacional de Turismo» (FITUR) i Madrid, men ikke i år på grunn av pandemien og utsettelsen av FITUR.  

Disse deltar i den 6. utgaven av «Nos vamos de tapas».
– Bar Tapería Los Zamoranos
– La Cantina Food&Drinks
– Jax Torrevieja
– J. Mullins Irish Pub
– Brasas y Tapas
– Café Bar Joaquín Chapaprieta
– Restaurante Rincón de Capis
– Tapería El Teatro
– Arrocería Pepe
– Burger El Hombre del Mar
– Restaurante Bahía
– Restaurante Luz de Mar
– Paseo Beach
– Tapas Bar Catalina II
– El Piscolabis
– El Rincón de las Jarras
– Restaurante La Encina
– Mat’s Burger
– Restaurante La Mata «Felisa»
– Alma-Drava
– Aura Food&Drinks
– HB Torrevieja
– Restaurante Martinis