Arkivet

Disse «går for tapas»


TORREVIEJA

Fra 15. til 18. april og fra 22. til 25. april vil publikum kunne nyte fire tapas og to drinker for 10 euro i Torrevieja.

«Nos vamos de tapas», som direkte oversatt er «Vi går for tapas», er et initiativ som tar sikte på å fremme bransjen gjennom et bredt utvalg av tapas. Totalt 23 virksomheter deltar i denne sjette utgaven. På grunn av de restriktive tiltakene under pandemien har det tradisjonelle formatet blitt endret for til enhver tid å unngå folkemengder. Derfor vil dette nye konseptet presentere tapas på bordet, med to drikke, til 10 euro.

Gjestene kan, som i tidligere utgaver, smake på rettene og delta i en konkurranse ved å levere inn kvitteringen de fikk ved kjøp av tapas. 

Den sjette utgaven av «Nos vamos de tapas» er i den gastronomiske kalenderen til la «Asociación de Empresas de Hostelería de Torrevieja y Comarca» (AEHTC). Tidligere år den blitt presentert på messen «la Feria Internacional de Turismo» (FITUR) i Madrid, men ikke i år på grunn av pandemien og utsettelsen av FITUR.  

Disse deltar i den 6. utgaven av «Nos vamos de tapas».- Bar Tapería Los Zamoranos- La Cantina Food&Drinks- Jax Torrevieja- J. Mullins Irish Pub- Brasas y Tapas- Café Bar Joaquín Chapaprieta- Restaurante Rincón de Capis- Tapería El Teatro- Arrocería Pepe- Burger El Hombre del Mar- Restaurante Bahía- Restaurante Luz de Mar- Paseo Beach- Tapas Bar Catalina II- El Piscolabis- El Rincón de las Jarras- Restaurante La Encina- Mat’s Burger- Restaurante La Mata «Felisa»- Alma-Drava- Aura Food&Drinks- HB Torrevieja- Restaurante Martinis

Les mer om:

Helse-og-forbruker