Dette er den savnede nordmannen

Har du sett Eddy Müller (43)?

Terje Aspdahl

Publisert 23. mai 2013 17:56

ORIHUELA COSTA

Dette er nordmannen som har vært savnet fra Orihuela Costa (Alicante) siden mars. Onkelen, som er nærmeste pårørende, reiser nå til Costa Blanca for å bistå politiet. Politiet har bedt Oslo-mannen om å ta turen.

– Politiet i Spania har bedt meg komme for å avgi en DNA-prøve. Ikke for at de har funnet noen de mistenker er Eddy. Men om noen dukker opp kan man lettere fastslå identiteten, sier han til Vikingposten.

Skal du ha leiebil i Spania, på fastlandet eller ferieøyene? Fri kilometer, gratis norsk servicetelefon og prisgaranti

Spaniaavisen fortalte om den savnede nordmannen første gang 16. mai. Politiet har pågrepet en kvinne fra Alicante og en mann fra Madrid i forbindelse med forsvinningen av Eddy Müller. Politiet sjekker også hvorvidt paret har noen forbindelse med dødsfallet til en annen nabo.

De pårørende frykter også at det skal være forsvunnet verdier av millioner av kroner fra boligen i Orihuela Costa. Til Spaniaavisen forteller onkelen at hans døde søster etterlot seg sølvtøy, diamanter og bankbøker som ble oppbevart i en safe.

Nå er kontoene tomme og safen er vekk.

– Min søster, Eddys mor, døde i februar. Jeg snakket sist med Eddy i begynnelsen av mars. Da ringte jeg han fordi jeg var bekymret over at et spansk par hadde flyttet inn i huset han hadde overtatt etter min søster. Jeg vet også at det var store verdier i huset, noe Eddy sa var låst inn i en safe. Han sa til meg at jeg ikke trengte å bekymre meg, sier onkelen.