Dette er bilen nordmennene stjal fra Victor

Ransoffer ber om hjelp til å finne bilen.

Terje Aspdahl

Publisert 31. mai 2012 09:33

TORREVIEJA

Har du sett en tre dørs Toyota Land Cruiser den siste tiden? Victor Paul Scerri ønsker hjelp til å spore opp bilen han ble frastjålet for noen uker siden.

I Vikingposten nummer 18 sto Victor Paul Scerri frem og fortalte han var blitt rundstjålet. Både bil og all bagasje han hadde pakket for turen til Norge og hytta på Vestlandet, tok de to norske kjeltringene.
Nå håper han Spaniaavisens lesere kan hjelpe han å finne tilbake bilen. Den kan fortsatt være i Spania mener Scerri etter å ha snakket med både politi og flere av vaktene ved de store parkeringsplassene rundt flyplassen i Alicante.

Les også: Ble rundstjålet av to nordmenn på Costa Blanca

– Jeg har fått stor respons og ikke minst mye trøst av naboer og andre som leste om meg, og hva som har skjedd. Fortsatt er jeg preget av hendelsen, men det går mye bedre nå. Det var litt av et sjokk. Nå har jeg fått orientert meg litt, og magefølelsen sier meg at bilen fortsatt kan være i Spania. Derfor ber jeg nå Vikingpostens lesere, og ikke minst de som har samme bil som min Toyota Land Cruiser, om å følge med på veiene. Det er sånn at man lettere ser biler av samme merke som det man selv har. Derfor håper jeg spesielt Land Cruiser-eiere om å følge med. Det er ikke mange tre dørers Land Cruisere på veiene her, sier Victor Paul Scerri til Vikingposten.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Turen til Norge måtte avlyses i første omgang, men nå er ny avreise dato satt, og Scerri reiser til Vestlandet i slutten av juni.
– Jeg må til Norge for å ordne opp med noe i forbindelse med hytta. Samtidig vil jeg oppsøke politiet i Norge for kanskje å få sett gjennom bildearkivene deres. Jeg mener bestemt at de to som rundstjal meg finnes i deres strafferegister. Jeg vet enda ikke hva forsikringen min dekker av alt jeg mistet i overfallet, sier han.

Har du sett bilen til Victor Paul Scerri kan du ta kontakt med Spaniaavisen/Vikingposten her.