Dette blir Benidorms nye landemerke video

Høyblokken Intempo blir Europas høyeste boligblokk.

Spaniaavisen

Publisert 26. januar 2012 11:15

BENIDORM

Arbeidene med Intempo ble påbegynt allerede i 2006. Sommeren 2009 begynte man å se de to tårnene reise seg. Nå er hele strukturen ferdig. Tårnene er på plass. De er formet som to 1-tall. I midten er det en kjegleformet konstruksjon.

Ifølge utbygger skal over 50 prosent av leilighetene allerede være solgt. Til sammen blir det 269 leiligheter fordelt på 48 etasjer. Bygningene blir 200 meter høy.

Les også: Spania har 818.000 nye boliger på lager

På utsiden vil det bli to svømmebassenger, et for barn og et 50 meter langt basseng for voksne. Beboerne vil få tilbud om å benytte seg av solarium, tennisbaner, spa, treningsstudio og badstu.
Man kan se blokken fra lang avstand. Den vil garantert bli et landemerke nord på Costa Blanca.

På hjemmesiden til Intempo kommer det klart frem at leilighetene og blokken skal være eksklusiv. Man regner med stor oppmerksomhet rundt blokken, og man vil snakke om Benidorm før og etter den sto ferdig.

Her finner du over 30 boliger til salgs på Costa Blanca

Utsikten fra toppetasjene var før bare forbeholdt fugler og fly.
Utbygger sier de bygger så høyt for at de ikke skulle bli utkonkurrert av andre på lang tid. De vil i mange år ha tittelen Europas høyeste boligblokk.
Og de som kjøper leiligheter fra 50 meter og oppover skal i hvert fall ikke ha høydeskrekk. Eller angst for å bruke heis…

Slik blir høyhuset – og se fersk video fra Benidorm under her