Den Norske Klubben klar for høstinnrykket

Lokalene til Den Norske Klubben i Torrevieja har fått en ansiktsløftning i sommer. Nå er alt klart for høstens aktiviteter.

Spaniaavisen

Publisert 5. oktober 2008 03:21

TORREVIEJA

Når storinnrykket av nordmenn på vinteropphold i Spania setter inn i løpet av kort tid, er Den Norske Klubben i Torrevieja klar med nyoppussede lokaler og mange aktiviteter på programmet.

– Vi er blitt såpass gamle etter hvert, at dugnadsinnsatsen måtte erstattes av fagfolk til mesteparten av oppussingsarbeidet. I løpet av sommeren har håndverkere lagt nye fliser, slått ned en vegg og malt veggene. I de siste dagene har det vært hektisk aktivitet for å henge opp gardiner og bilder og annet småplukk. Nå sier vi oss fornøyd i denne omgang, sier klubbens leder, Jarle Rundhaug.

Ikke bare er lokalene blitt større og flottere. Klubben kan nå tilby både trådløst nettverk og egen PC til bruk for medlemmene. En gjeng fra den harde kjernen i klubben legger ned betydelig arbeid for å skape gode rammer for medlemsaktivitetene gjennom vinteren. Da Vikingposten var på besøk, lå det aller meste klart for kveldens bridgespillende medlemmer. Så følger velkomstfest og andre aktiviteter i tur og orden utover høsten.

– Det er mange som setter pris på fellesskapet her. Ønskene om aktiviteterer mange. Vi får se hva vi får til. Noe av det viktigste er kanskje at vi kan være behjelpelige med å henvise ferske nordmenn til de rette instanser når de skal være her for vinteren. Mange har et stort informasjonsbehov. Dessuten vil alltid det sosiale fellesskapet være det viktigste vi kan by på, forteller Jarle Rundhaug.