Den norske klubben i Torrevieja ble «ny»

Den norske klubben i Torrevieja har brukt sommeren godt. De har pusset opp og gjort forbedringer i sine lokaler i calle Almudena i sentrum.

Terje Aspdahl

Publisert 25. september 2014 09:21

TORREVIEJA

Vegger er revet og det er blant annet investert i et nytt klimaanlegg.

– Det har vært en omfattende prosess, men vi er veldig godt fornøyd med de «nye» lokalene. Underveis under arbeidene dukket det opp mange feil og mangler som måtte utbedres. Derfor ble det mer omfattende enn planlagt. Det har kostet klubben nesten 40.000 euro, men alt er tatt fra allerede oppsparte midler. Vi har ikke lånt én centimo og klubben har ikke gjeld, sier en godt fornøyd leder Jarle Rundhaug til Vikingposten.

Lokalene er blitt større og kjøkkenet har fått seg en real overhaling. Sølvi Johansen er kjempefornøyd med sin oppgraderte frivillige arbeidsplass.

– Vi har fått gjort store forandringer og fått et kjempeflott kjøkken. Her har vi god plass og alle hjelpemidler for en trivelig kjøkkentjeneste, sier Sølvi Johansen.

Søndag holder klubben åpent hus og leder Rundhaug håper mange vil ta turen innom for å se hvordan klubblokalene fremstår i ny drakt.

– Vi har også fått et helt nytt inngangsparti hvor bevegelshemmede nå ikke har noe problem å komme inn. Tidligere var det en litt lei trapp her. Toalettene er også helt nye. Nå håper vi mange vil ta turen for å se hvordan vi har fått det søndag. Det vil bli servert blant annet kaffe og kaker, lokker Rundhaug.