De tar over Alfaz del Sol

Ekteparet Mona og Ole Christian Wachenfeldt fra Røyken er nye daglige ledere ved Selvåg Pluss sitt store senter Alfaz del Sol. Med seg på laget har de fått Linda Sæther fra Nordland.

Spaniaavisen

Publisert 15. oktober 2008 22:10

ALFAZ DEL PI

De tidligere sjefene sluttet frivillig etter å ha vært med på å bygge opp senteret til det Alfaz del Sol er i dag. Begge ville ha nye utfordringer.
– Vi så stillingsannonsen på finn.no i vår, og bestemte oss for å søke. Etter et besøk her nede i mai var vi helt sikre på at dette var noe for oss.
Både Mona og jeg har lang erfaring fra reiselivsbransjen. Vi møttes faktisk da vi begge var reiseledere på Lanzarote for en del år siden. Etter å ha bodd og jobbet en del år hjemme i Norge ble vi rastløse igjen. Vi fikk barna med på å prøve oss ett år her i Spania, og så skal vi evaluere til våren, forteller Ole Christian Wachenfeldt til Vikingposten.

Ekteparet Wachenfeldt har med seg barna Sara (8) og Eric (5) til Alfaz. Etter tre måneder storkoser begge de små håpefulle seg i sitt nye nærmiljø. Sannsynligheten for at Wachenfeldt blir lenger i sjefstolen på Alfaz del Sol er derfor stor. 

– De første tre månedene har vært utelukkende positive for oss. Alfaz og Spania er et bra sted å bo. Godt klima, spennende kultur og eksotisk mat. I tillegg bor vi nær mine foreldre som bor fast i Torrevieja. Vi er ofte på besøk der nede i helgene. Dessuten føler jeg vi har fått god kontakt med beboerne her på senteret. Vi bor tross alt i en av leilighetene her. Du kan vel si at dette ikke er som en jobb, men mer som en livsstil. Selv om vi har kontortid er vi stort sett tilgjengelige hele døgnet, sier Mona Wachenfeldt. 

Hun er ansatt som daglig leder med 50 prosents stilling i resepsjonen og 50 prosents administrativ stilling. Ole Christian har kun halv stilling med hovedvekt på økonomisk administrasjon. 

– Vi er veldig fornøyde med belegget i anlegget. På de 40 leilighetene vi har for utleie er det 95 prosent belegg fra oktober til april. Vår store utfordring blir å øke utleien fra mai til og med september på de samme leilighetene. Men vi skal bruke noe av vår erfaring fra jobbene vi hadde i Norge til å få folk og bedrifter nedover. Jeg har jobbet i flere år i bemanningsbyrå og Ole Christian var daglig leder for konferanselokalet Ingeniørenes Hus i Oslo de tre siste årene. Vår målgruppe er voksne mennesker og barnefamilier, sier Mona Wachenfeldt.