DDE klare for Costa Blanca

Nå blir det liv! DDE skal holde bandets første konsert i Spania.

Terje Aspdahl

Publisert 10. april 2014 07:42

TORREVIEJA

Norges kanskje mest populære og folkelige band, DDE, kommer til Costa Blanca og Torrevieja i oktober.

Trønderne er et av Norges mestselgende band gjennom tidene, både når det gjelder salg av plater og billetter til deres mange konserter.  Igjen er det Erik Lidahl som har trukket i trådene og har klart å få det folkekjære bandet til Spania.

– Vi har snakket om å ta turen i flere år, men det er takket være Erik Lidahl og hans tålmodighet som har gjort turen endelig mulig. Dette er DDE sin aller første ofisielle Spania-konsert, forteller manager og keyboardist, Bård Jørgen (Bosse) Iversen, på telefon fra Norge.

Les også: Hanne Sørvaag til 17.mai-fest i Villajoyosa

Bandet vil forsøke å kombinere både jobb og litt ferie under oppholdet til høsten.
– Alt er ikke helt planlagt for alle, men noen av oss vil ta med familien og få til en liten ferie når vi først er i Spania. Vi gleder oss og skal gjøre som vanlig, nemlig å lage en fin fest. Vi vet det er mange nordmenn som overvintrer på Costa Blanca og håper det vil falle i smak med en DDE-konsert hos dere. Dette blir artig og spennende, sier Iversen.

Tidspunktet for konserten er 11. oktober og ikke helt tilfeldig valgt. Erik Lidahl er strålende fornøyd med å få bandet til Torrevieja.

Skal du ha leiebil i Spania? Sjekk ut tilbudet her – gratis norsk servicetelefon – prisgaranti

– Det er stor interesse for DDE. Jeg tror det er det bandet det er blitt spurt etter aller mest. Tidligere har det ikke passet for verken dem eller meg, men nå er datoen lørdag 11. oktober spikret. Med godt vær og utekonsert må det bli god stemning. Det er utrolig morsomt å få dette til, sier Lidahl.

Hvor konserten holdes er ikke helt bestemt, og Lidahl jobber med to alternativer.

I tillegg kan det bli en DDE-konsert også nord på Costa Blanca – om man finner en arena som er velegnet.

PS! Billettene blir lagt ut for salg 1. mai på www.billettservice.no, samt flere plasser i Torrevieja. Prisen er 35 euro.

Les hele denne saken i denne ukens utgave av Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her fra klokken 15.00.