Danske ble bortført og ranet i Torrevieja

Forteller om feriemarerittet.

Terje Aspdahl

Publisert 6. september 2013 16:01

TORREVIEJA

En 28-årig dansk mann forteller til EkstraBladet hvordan sommerens tur til Punta Prima (Torrevieja) endte med en kniv på strupen og en pose over hodet.

Casper Christensen hadde vært på diskoteket 222 i Torrevieja sammen med to kompiser da de fant ut at de ville dra hjem ved 03-tiden. 28-åringen gikk alene litt opp i gaten i et forsøk på å finne en taxi. 

– Plutselig ble jeg angrepet bakfra. Jeg fikk en kniv på strupen og en pose over hodet. På det tidspunktet snakket jeg i telefonen med min kamerat og jeg rakk bare å rope at "de har en kniv" før de tok mobilen, forteller Christensen til EkstraBladet.

28-åringen tror det var en van, og det var tre personer i bilen som han ble kjørt vekk i.

– De fikk min mobil og 70 euro. Men de ville også ha mitt visakort. Da jeg sa at jeg aldri tok det med meg på byen, satte de kniven til halsen og forsøkte å ta av meg skjorten for å lete etter visakortet.

Her kan du laste ned siste utgave av Vikingposten

I 15-20 minutter ble han kjørt rundt før ranerne ga opp. Med posen stadig over hodet ble dansken kastet ut av bilen. Da han tok den av hodet, viste det seg at han var på en rasteplass.

Han så noen lys i syd og begynte å gå. Men han var så skremt etter det som hadde skjedd at han gjemte seg hver gang det passerte biler. Etter hvert kom han til hektene, men uten penger og visakort valgte alt av biler å kjøre forbi ham. Først etter seks timer var det en drosjesjåfør som forbarmet seg over ham.

Han anmeldte ranet og kidnappingen, men ingen er til nå pågrepet. 

Christensen sto fram i EkstraBladet for å advare andre om alltid å gå sammen med flere når man er på diskotek på nettene.