Danish Design takker nordmennene for eksistensen

Michael Rasch og hans møbelforretning Danish Design kunne lørdag feire treårsjubileum. Mye takket være alle de norske kundene.

Terje Aspdahl

Publisert 6. november 2010 15:03

– Vi føler det egentlig har vært finanskrise i Spania siden starten for tre år siden, men vi har holdt hodet over vann og ser fremover. Vi kan takke våre norske kunder, som faktisk utgjør over 80 prosent av kundemassen vår, for at det har godt greit disse første tre årene, sier eier og daglig leder Michael Rasch til Spaniaavisen.no.

Lørdag holdt den danske møbelhandleren Danish Design åpent hus og bød på både gratis kaffe, øl, vin og kake. Mange skandinavere var innom for å ta med seg de ekstra 15 prosentene avslag på alle varer på grunn av det lille jubileet.

Etter oppstarten har varesortimentet forandret seg noe hos Danish Design.

– Vi har fått mange faste kunder og vi lytter til hva de ønsker vi skal ha av varer. Det tror jeg vi tjener på. Det, sammen med god service og lave priser, gjør at vi får kundene til å komme tilbake til oss. Det som blir nytt fremover er at vi vil satser mer på kjøkken og baderom. Vi har tidligere hatt mest møbler til stue og oppholdsrom, men vil utvide sortimentet, sier Rasch til Spaniaavisen.no.