Danish Design åpner ny møbelbutikk i Albir

Danskene møblerer hele Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 23. februar 2012 09:46

ALBIR

Danish Design er kjerringa mot strømmen. De etablerte seg i Torrevieja i 2007 da økonomikrisen satte inn. Nå utvider de og åpner butikk i Albir.

Førstkommende torsdag åpner Danish Design sin andre møbelbutikk på Costa Blanca. Denne gangen er det Albir som står for tur.

– Vi har solgt veldig godt siden starten i 2007. Krisen har ikke vært like hard for våre skandinaviske kunder, og da spesielt nordmennene. Med årene har vi sett at markedet nord på Costa Blanca også ønsket en avdeling av vår butikk. Vi har kjørt med varer til Alfaz og Albir et par ganger i måneden de siste årene. Derfor åpner vi nå egen avdeling i Albir, forteller daglig leder for den nye butikken, Nikolaj Jensen, til Vikingposten.

Les også: Takker nordmennene for eksistensen

Jensen har vært med innehaver av Danish Design, Michael Rasch Hansen, siden den første butikken ble åpnet i Torrevieja. Nå skal Jensen styre butikken i Albir alene.

– Butikken er på cirka 140 kvadratmeter, og vi kommer til å ha så mange produkter det lar seg gjøre her inne uten at det blir trangt. Jeg mener beliggenheten er helt perfekt for en møbelbutikk her ved inngangspartiet til Albir. Våre nærmeste naboer er Lidl og den skandinaviske godteributikken.
Alle som skal inn til Albir, og blir klar over oss. Dessuten vet vi at skandinaver foretrekker skandinaviske møbler. Vi leverer kvalitet til en fornuftig pris, reklamerer Nikolaj Jensen.

Skal du leie bolig langs Middelhavskysten? Sjekk disse utleieobjektene først

Danskene legger ikke skjul på at det er nordmenn som er deres beste, og fleste, kunder. Derfor etablerer de seg også i Albir.
– Nordmenn spesielt, men også skandinaver generelt, merker lite til den økonomiske krisen som herjer i Europa. Nordmenn kjøper fremdeles boliger på Costa Blanca, og vil møblere dem. Vi har nok ikke like billige møbler som IKEA og Jysk, men jeg kan garantere at vi har en langt bedre kvalitet. I tillegg er vi like billige som spanske møbelbutikker. Vi har alt fra norske Jensen madrasser til danske møbler i et stort utvalg, sier Jensen.

Den daglige lederen, med det samme etternavnet som sine norske madrasser, kan friste med mange gode tilbud torsdag 1. mars. Det blir blant annet gaver til de første 50 kundene.

Vi får vel si som en annen norsk butikkjede: Løp og kjøp!