Copa del Solbakken!

Ståle Solbakkens FCK valset over Vålerenga i den første kampen i turneringen på La Manga.

Spaniaavisen

Publisert 27. januar 2011 22:37

LA MANGA

Ståle Solbakken og FCK lekte seg til en komfortabel 5-1 seier over Vålerenga. Oslos stolthet hadde rett og slett ikke nubbsjanse mot overlegne dansker. FC København seiler dermed opp som den store favoritten til å vinne hele turneringen, og stikke av med 40.000 euro i seiersbonus.

– Jeg håper vi møter lag som er enda flinkere til å holde på ballen senere i turneringen. Vålerenga er et forholdsvis godt lag, men vi blir aldri straffet når vi gjør enkle feil. Men Vålerenga har lengre tid til å justere seg inn mot sin første seriekamp, enn det vi har før vi skal møte Chelsea i Parken. Vi har i underkant av én måned, og må bruke tiden godt, sier Ståle Solbakken til Spaniaavisen.no.

I de andre to kampene som ble spilt på La Manga i går vant både Aalesund og Rosenborg. Sunnmøringene slo Wisla Krakow (Polen) 2-0 og er skal møte FC København i kvartfinalen. RBK måtte ut i straffesparkkonkurranse for å slå Rapid Bucuresti (Romania).

Selv om regnet høljet ned på Costa Blanca store deler av gårsdagen, var det opphold og fint spillevær på Costa Calida og La Manga. Til og med vinden glimret med sitt fravær for en gang skyld på fotballanlegget ved Mar Menor.

 spaniaavisen.no – ingen dekker Spania som oss!