Carin er sykehusets alt-mulig-dame

Hjelper skandinaver på Hospital Levante i Benidorm.

Spaniaavisen

Publisert 23. september 2009 18:43

BENIDORM

Carin Ullvius (40) er tolk på privatsykehuset. Men hun er også en ”alt-mulig-dame” for alle de skandinaviske pasientene. Og alltid like blid som solen på Benidorm-himmelen.

– Jeg stortrives i jobben! For det første er den veldig variert og interessant. Dessuten treffer jeg mange hyggelige mennesker og så har vi ansatte det skikkelig trivelig på jobb. Man kan merke at de som jobber her er glade, sier Carin Ullvius.

Les også: Vil åpne Terra Mitica i vintersesongen

Carin jobber lange dager og annenhver lørdag ved sykehuset. Alt for at pasientene skal ha det best mulig. Hun tolker for pasientene, sørger for at de får dagferske aviser fra sitt hjemland, tar imot menyer og alt annet hun blir bedt om å fikse. Pasientene hun tolker for er på alt fra akuttmottaket til intensivavdelingen, vanlige innleggelser til dagpasienter. Ullvius er heller ingen ”nybegynner” i Spania. Hun er så å si født og oppvokst i Alfaz.

♦♦ På jakt etter bolig? Sjekk boliger til salgs her

– I alle mine år har jeg bodd her, bortsett fra et par år i Sverige. Jeg jobbet åtte eller ni år ved et norsk servicekontor i Alfaz, så jeg kjenner godt det norske miljøet her nord på Costa Blanca. Et miljø jeg sannsynligvis kommer til å ha mye med å gjøre videre på grunn av min jobb her på sykehuset, sier Ullvius til Vikingposten.

Hospital Levante ligger som navnet tilsier på Levante-siden av Benidorm. Midt blant de største hotellene. Beliggenheten er nøye utvalgt siden det er en gruppe forretningsmenn (hotelleiere) i samme område som eier sykehuset.
­
Vikingposten har snakket med skandinaviske pasienter som nylig har vært innlagt ved sykehuset og de har bare lovord å si om Hospital Levante.
Dyktige, og ikke minst blide fagfolk. God service. God mat og god standard på rommene. I tillegg snakket nesten samtlige av de ansatte på avdelingen engelsk.