Byr på julemarked i snøfritt desember

Christine Roche planter en avlegger av This is Spain-messen og inviterer til koselig julemarked på Los Arcos i desember.

Spaniaavisen

Publisert 30. november 2009 11:52

TORREVIEJA

Det blir lite med både snø og rødnesete reinsdyr, men julestemning skal det likevel bli på Los Arcos i Torrevieja 5. og 6. desember.

Her blir det julemarked for små og store. Christine tror skandinaver med sine gode tradisjoner for julehøytiden vil finne mye interessant.

Les også: Julekonkurranse: Tipp vekten – vinn skinken

– Først og fremst blir det juledekorasjoner, lys, julekort og alt som hører julen til å få kjøpt. Her finner du også helt sikkert innholdet i pakkene du ønsker å gi noen du er glad i til jul. Dessuten blir det et variert tilbud av andre nyttige ting. For eksempel går vi en kaldere årstid i møte. Da kan det være kjekt å se hva som finnes på markedet av oppvarmingsmuligheter, forteller initiativtaker Christine Roche til Vikingposten.

Hun får god hjelp av organisasjonen Help som ellers i året bistår alle som trenger det med hjelp av alle slag. I tillegg til salgsboder med blant annet klær, kjøkkenutstyr, mat og blomster, byr Roche, som vanlig på variert underholdning. Og kanskje kommer julenissen.