Byr på gratis førjulsmiddag i Albir

Restaurant Maja Bistro i Albir byr på gratis julemiddag 22. desember til de som fortjener det aller mest. 

Spaniaavisen

Publisert 18. desember 2008 11:04

ALBIR

 – Jeg har selv opplevd triste ting i livet og vet hvordan det er ikke å føle seg helt på topp. Solen skinner ikke bestandig i Spania heller. Når en jobber med mennesker hver dag slik som jeg, ser en mange  forskjellige skjebner. Derfor har jeg lyst til å få til en veldedighetsmiddag, og kunne glede andre, sier eier og daglig leder av restauranten, Elsa von Dooren.

Hun har drevet restauranten i over 11 år, men dette er første gang hun arrangerer en veldedighetsmiddag før jul. Elsa har plass til 50 middagsgjester, og vil gjerne at dere som kjenner noen som fortjener en gratis julemiddag, tar kontakt med henne. Det kan være både barn, voksne og gjerne mennesker fra forskjellige nasjonaliteter. Hun er også på jakt etter lokale sponsorer, så ta kontakt om dere kjenner noen med ekstra store "hjerter".

Les også: Klar for den store juledugnaden

Send en e-post eller et brev til Bistro Maya hvis du kjenner mennesker som er ensomme, eller som har vært igjennom en tøff periode i livet, kanskje de har litt dårlig råd, eller noen som bare trenger en ekstra oppmuntring. Elsa vil selv plukke ut de 50 beste kandidatene og ta kontakt med hver og en av dem. I tillegg til gratis julemiddag blir det levende musikk og pakker til alle.

Adressen er: Bistro Maya, Avenida-Edificio Playa Mar 2 – Albir. E-mail: bistromaya@hotmail.com