Bygger svømmebasseng for kafégjestene i Torrevieja

Her kan du ta en dukkert før eller etter middagen.

Terje Aspdahl

Publisert 5. juni 2013 12:58

TORREVIEJA

Mehran Pournasiri har drevet restaurant og loungebaren Nicki Beach på Salina Marinas siden 2008. Nå bygger han også svømmebasseng for sine gjester.

For mange er havnen Marina Salinas ensbetydende med ferie, sommer og sol. Fra 15. juni kan du ta deg en forfriskende dukkert før du inntar en middag på Marina Salinas.

Svenskiranske Mehran investerer nye euro i den Ibiza-inspirerte restauranten. Hele 150.000 euro legger han i nytt svømmebasseng og uteområde ytterst i havnen.

Les også: Baker-Ståle utvider og feirer 10-årsjubileum

– Jeg mener det er viktig å satse i nedgangstider. Dette havneområdet i Torrevieja er helt unikt. Det finnes ikke maken i hele Alicante-provinsen. Beliggenheten og mulighetene stedet gir, gjør at jeg satser her, sier Pournasiri til Vikingposten.

Etter utbyggingen er ferdig vil Pournasiri ha 1600 kvadratmeter fordelt på restaurant, loungebar og svømmebasseng. Byggingen av bassenget er godt i gang og skal etter planen stå ferdig neste helg.

– Vi inviterer til storslagen åpning av det elegante svømmebassenget. Skandinavisk smide har gjort en formidabel innsats for å få dette ferdig til åpningen 15. juni.

– Mot at man kjøper drikke eller mat for minimum fem euro vil det være fri tilgang til bassenget. Jeg tror det vil bli populært, fastslår Pournasiri.