Bruktbutikk i Gallerian holder ny auksjon

Overskuddet går til trengende.

Terje Aspdahl

Publisert 22. oktober 2014 21:41

TORREVIEJA

Forretningen Caridad i det skandinaviske senteret holder auksjon torsdag 30. oktober. Det er den tredje auksjonen siden de startet opp i november 2013.

I butikken som selger brukte klær og sko i det skandinaviske senteret, går hele overskuddet til trengende. Neste torsdag er det ny auksjon med spennende objekter.

Tove Karin Olsen er en av de frivillige som jobber i butikken i senteret.

Bli venn med Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Absolutt alt overskudd går uavkortet til mennesker som trenger ekstra hjelp. Vi som jobber her gjør dette helt gratis. Det er utrolig hvor mye flotte klær og sko vi får inn, men vi trenger stadig mer. Både klær, sko og auksjonsobjekter. Bare pass på at klærne er nyvasket og ikke ødelagt. Da kan vi desverre ikke ta det imot. Det er en altfor stor jobb å få sortert alt, sier Tove Karin Olsen til Vikingposten.

Daglig leder Anitha Kroglund håper minst like mange vil støtte opp om auksjonen som tidligere.

– Vi ser frem til å møte et stort og entusiastisk auksjonspublikum også denne gangen. Vi får ofte inn andre saker enn klær og sko. Det var i forbindelse med dét ble tanken om en auksjon født. Jeg kan blant annet nevne at en flatskjerm-TV og golfklubber vil være noen av auksjonsobjektene neste torsdag, sier Anitha Kroglund til Vikingposten.

– Vi får også besøk av den nye svenske konsulen Björn Sandström som vil åpne auksjonen torsdag 30. oktober klokken 16.