Bruker påskeferien til styrketrening i Torrevieja

Håndballspillerne Charlotte Bergli Eriksen (17) og Pia Catrine Bøe Mellemstrand (16) har valgt en anderledes påske.

Terje Aspdahl

Publisert 19. april 2011 09:33

TORREVIEJA

– Tanta mi, Mia Bech Neale, har bodd  i Torrevieja i mange år så jeg kjenner byen godt etter flere besøk opp gjennom årene. Det var hun som kjente til Ulf Johansens gym og tok kontakt for å sjekke muligheten for at vi kunne trene her i påsken. Det gikk fint og nå har vi Emiliano Casal som personlig trener gjennom påsken, forteller Charlotte Bergli Eriksen.

Bergli Eriksen er allerede innom aldersbestemte landslag og ambisjoner om spille for det norske kvinnelandslaget. Fra neste sesong er hun Njård-spiller, som rykket opp i den gjeveste divisjonen i år. For tiden er hun elev på første året ved Wang Toppidrettsgymnas.
– Jeg satser på både landslag og spill i utlandet. Og da er det trening som gjelder. Tante Mia ser nok også helst at vi trener og ikke bruker tiden på å feste, sier Charlotte.

Les også: Norsk tungvekter vil bokse i Benidorm

Venninnen Pia Catrine Bøe Mellemstrand  har vært med Charlotte tidligere til Torrevieja. Men det er første gang de er her på treningssamling.
– Jeg har nok ikke de samme ambisjonene som Charlotte, men jeg spiller håndball for Nesodden i 3. divisjon og liker å trene. Da er dette et supert alternativ, sier Pia Catrine Bøe Mellemstrand.

– Jeg ble veldig overrasket over hva Torrevieja har av treningsfasiliteter. Det nye idrettsanlegget er rett og slett imponerende. Vi har fått trent svømming, løping og mye styrketrening. Vi har til og med fått prøvd oss på boksing. Det var knallhardt, sier Bergli Eriksen.

Trenger du leiebil i Spania? Prisgaranti og gratis norsk servicetelefon

Treneren deres, Torreviejas egen bokseyndling Emiliano Casal, er imponert over treningsiveren til de unge damene.

– Vi trener hver dag fra klokken 08.00 til 11.00. Men søndag måtte jeg be dem ta fri. Trening handler også mye om hvile. For Charlotte sin del er jeg sikker på hun vil nå langt. Hun er en veldig målbevisst ung dame, sier Casal.