Broren har tilstått drapet i Alfaz

Den 22 år gamle broren til Rocio (17) tilsto tirsdag å ha drept sin søster med farens hagle 4. april i deres hjem i Alfaz. Se web-TV.

Spaniaavisen

Publisert 6. mai 2009 10:32

ALFAZ DEL PI

Faren er også siktet for å ha hjulpet til med å skjule drapet.

Avisen Informacion skriver onsdag at sønnen brøt sammen og innrømmet drapet på sin egen søster hos Guardia Civil i Alicante tirsdag ettermiddag. Han fortalte også politiet hvor han hadde gjemt haglegeværet han brukte til å skyte de to dødelige skuddene med.

Politiet har jobbet hardt med saken, og en omfattende parafintest viste spor av krutt både på hendene til far og sønn. I tillegg viste loggen til 22-åringens mobiltelefon at han hadde opphold seg i huset da drapet skjedde, og ikke på et helsestudio i Benidorm som han selv hevdet.

Den 17 år gamle Rocío ble funnet skutt og drept i sin egen seng lørdag 4. april om formiddagen. Obduksjonen viser at hun ble skutt i hodet på kloss hold, og 17-åringen var ifølge avisen Informacíon også påført en skade i skulderen. Det var broren selv som kjørte jenta til sykehuset i Villajoyosa.

Tirsdag formiddag arresterte Guardia Civil far og sønn, da de var innkalt til nye avhør hos Guardia Civil i Altea. Like etter ble de to fraktet til Alicante og San Vicente.  Ryktene har lenge gått i lokalmiljøet om at broren er mistenk for drapet.  Dette er nå blitt en familietragedie som ryster landsbyen Alfaz.

Hele familien har bodd hele sitt liv i landsbyen.