Brøndbo: - Vi lover en DDE-fest

Over 1000 billetter er allerede solgt.

Terje Aspdahl

Publisert 8. oktober 2014 20:43

TORREVIEJA

Gutta i DDE er på plass i Torrevieja og stortrives før helgens utekonsert. Nå lades batteriene med late dager i solen og i bassenget før det braker løs på restaurante Arroceria Del Sarmiento lørdag klokken 21.

Så er det klart for kanskje høstens største happening for nordmenn på Costa Blanca. DDE holder sin aller første Spania-konsert lørdag 11. oktober.

– Vi gleder oss selvsagt, noe vi alltid gjør før konsertene våre. Vi ser frem til å møte både fastboende og tilreisende nordmenn her på Costa Blanca. Det er stas. Vi kan love en DDE-fest i god gammel tradisjon med alle våre kjente låter. Vi vet dere har hatt litt dårlig vær i det siste, men nå ser det lovende ut, sier frontfigur og vokalist Bjarne Brøndbo til Vikingposten.

Ser du etter sydenbolig? Her finner du over 75 boliger til salgs

Denne gangen har gutta med seg sine respektive familier på turen, noe som ikke er vanlig for det travle og folkekjære bandet.

– Vi skiller mellom jobb og ferie, men nå passet det bra med en tur på hele gjengen. Vi turnerer mye og da er det hyggelig å kunne ta med familen på denne turen. Det topper turnélivet, og gjør konserten spesiell også for oss, sier gitarist Eivind Berre.

Billettsalget går forover og har rundet 1000 solgte.
– Det er fortsatt billetter igjen og de får du kjøpt hos Scandigo Supermercado, Heidi’s Frisør (Torrevieja & Horizonte), Moritz bakeri og på nett ved Billettservice og Scancode. For de som bestemmer seg i siste liten vil det også være billettsalg i døren. Dørene åpnes klokken 18. Jeg kan bare ønske velkommen og håper så mange som mulig vil være med på festen, sier Erik Lidahl til Vikingposten.

DDE gutta har en travel høst foran seg med ny plateutgivelse 27. oktober.
– Det er ikke mange som vet vi kommer med ny plate nå i høst. Det er en «live»-skive med opptak fra kulturhusturnéen vi hadde nylig. På den vil vi ha med de litt mer rolige låtene, et slags rødvins-repertoar, sier Eivind Berre. 

– Vi vil nok også ta med noen av disse låtene lørdag, men det er nok mer «Her bli det liv» og «Rompa mi» det vil gå i, sier Bjarne Brøndbo og legger til med et smil:
– Jeg skjønner godt at nordmenn trives her i Torrevieja…