"Brødre” med flotte ”røster” til Costa Blanca

Mannskoret Brødrerøster besøker denne uken sjømannskirkene både nord og sør på kysten.

Spaniaavisen

Publisert 15. mars 2012 10:45

COSTA BLANCA

Sangerne kommer fra traktene rundt Mjøsa, og mannskoret har sin base på Hamar. Hovedkonserten blir i Minnekirken ved Solgården i Villajoyosa søndag 18. mars kl 19.30.

– Brødrerøster har nettopp gitt ut en ny CD og hadde releasekonsert 4. mars. CDen blir å få kjøpt i forbindelse med besøket – med spansk pris på kun 20 euro. I Norge koster den 200 kroner, forteller informasjonsansvarlig Aslaug Haugen til Vikingposten.

Her finner du boliger til leie på Costa Blanca og Costa Calida 

To av medlemmene i Brødrerøster arbeider ved Sjømannskirken i Albir/Villajoyosa denne vinteren. Reidar Berge er vinterassistent i mars og april, og Asbjørn Haugen er vinterprest. Bernt Arner er også kjent i sjømannskirkemiljøet i Albir, siden han og kona Sølvi Arner har leid leilighet her flere vintre.

– Brødrerøster vil også synge "På grøten" i Albir lørdag 17. mars og ved gudstjenesten i Minnekirken søndag 18. mars. De skal også besøke Den norske turistkirken i Benidorm, og være med på hyggekvelden der lørdag kveld. Dessuten skal de ha minikonsert i Sjømannskirken i Torrevieja torsdag kveld. Det vil si at hele Costa Blanca kan oppleve de dyktige sangerne, sier Aslaug Haugen.