Britisk turist (36) hengte seg under varetekt

Ble arrestert mistenkt for vold mot sin kjæreste.

Spaniaavisen

Publisert 28. oktober 2015 09:20

BENIDORM

Hotellpersonalet ved hotel Palm Beach varslet politiet natten til 23. oktober da kvinnen ringte resepsjonen og ba om hjelp fordi hennes partner var voldelig.

Politiet kom raskt til åstedet og arresterte mannen. Han var beruset og aggressiv og gjorde motstand. Kvinnen hadde synlige skader etter vold. Han ble fengslet ved to- tiden om natten og knapt 15 minutter senere fant politiet mannen død i forbindelse med en rutinekontroll.

36-åringen hadde hengt seg i cellen ved å benytte tepper som han rev opp i strimler som han festet til vindusgitteret. 

Den avdøde hadde tilbrakt noen dager i Benidorm med sin partner og to barn. På hotellet hvor hendelsen inntraff, ifølge nære kilder til saken, hadde han dagene før den voldelig episoden ikke vist noen tegn til å være aggressiv.

Den britiske ambassaden har tatt ansvaret for familien og har vært i kontakt med myndighetene i byen. Det britiske konsulatet i Alicante har støttet familien i løpet av helgen og på søndag forlot kvinnen og barna hotellet.

– Vi var på ferie, men han tiltrakk seg oppmerksomhet fordi han var beruset og ble arrestert fordi han var støyende. Vi trenger svar på hva som som skjedde. De har ikke fortalt meg noe. Vi var veldig lykkelige, sier kjæresten til den avdøde 36-åringen i et intervjue med avisen The Bolton News.