Britisk millionær drepte kona Se video

Så tok han livet av seg selv.

Spaniaavisen

Publisert 5. oktober 2009 15:56

SAN FULGENCIO

En 72 år gammel britisk millionær skjøt og drepte søndag sin kone på 55 mens hun sov. Mannen tok deretter sitt eget liv med samme våpen, et gevær.

Drapet og selvmordet skjedde søndag ettermiddag i parets enebolig i sentrum av den britiske "kolonien" San Fulgencio. Her kjøpte de en luksusvilla og flyttet inn for åtte år siden.

Politiet ble varslet av en urolig nabo i 10-tiden på kvelden. Da politiet kom til åstedet, fant de hustruen i sengen drept med et skudd. Mannen ble funnet død like ved, og alt tyder på at han skjøt seg selv.

De første undersøkelsene tyder på at mannen nøye har planlagt det hele. Døren til huset sto åpen slik at politiet kunne gå rett inn, og alle dokumenter lå framme på bordet. Mat og vann var satt fram i rikelige mengder til husets hund og katt.

Diario Información skriver i dag at mannen var kreftsyk, og Guardia Civil mener det er motivet for drapet og selvdrapet.

– Mannen har hatt en rekke slag og kan ha lidd av depresjon, opplyser ordføreren i byen. Av befolkningen på 8200 personer er 3658 briter.

 Her bodde det britiske paret – se video under.