Britene fikk sansen for norske bakevarer

Moritz Bakeri er eneste skandinaviske firma med egen stand på This Is Spain-messen i helgen.

Spaniaavisen

Publisert 2. mai 2009 12:17

LOS MONTESINOS

This is Spain har arrangert messer på Costa Blanca i en årrekke. Finanskrise og svineinfluensa har så visst ikke lagt noen demper på helgens messe. Bare i løpet av noen formiddagstimer lørdag var flere tusen inne på området.

– Det er fantastisk moro med så mye folk. Vi måtte bake ny forsyning i dag siden alt ble revet vekk i går. Det har vært noen få skandinaver innom, men nesten alle er engelske. De liker både wienerbrød og boller, sier en fornøyd Kristin Soltvedt til Vikingposten.

Både hos Bubble World og Teletec fant vi også skandinaviske representanter.
– 90 prosent av de besøkende er engelske, det finnes jo en million av dem på Costa Blanca. Resten er tyskere og skandinaver. Det er virkelig moro å stå her når det kommer så mange innom, mener Kjell Isaksson fra Torrepost.
Han reklamerer for mobil- og internettleverandøren Teletec på messen.
Litt lenger bort finner vi Knut Helgaker, som selger ADSL for Bubble World. Det går unna som varmt hvetebrød, skal vi tro ham

Over 100 utstillere er representert på vårens This Is Spain-messe. Her kan man kjøpe alt fra kjøkken, biler, klær, massasjestoler, tv, mobiltelefoner og internett. Til og med kan man få framtiden sin spådd. I år er messen lokalisert til Restaurante La Herradura i Los Montesinos. Det er godt med parkeringsplasser utenfor området.