Boksignering med krimforfatter Jørn Lier Horst

I Alfaz del Pi og Albir.

Spaniaavisen

Publisert 14. november 2015 19:26

ALFAZ DEL PI

Flere nordmenn tok turen til Den norske Bokhandelen i Alfaz i går formiddag hvor krimforfatter Jørn Lier Horst singnerte flere av sine bøker. En time senere fortsatte boksigneringen i Den norske Bokkaféen i Albir.

Arrangementet er en del av programmet til Spansk-Norske dager som startet torsdag og varer til og med 19. november.

– Dette er veldig hyggelig og det er flott å møte nordmenn her nede som er interessert i mitt forfatterskap og leser mine bøker. Det setter jeg enormt pris på, sier Horst til Spaniaavisen.

Wenke Kaspersen, som driver Den norske Bokhandelen i Alfaz sammen med sin mann Svein Kaspersen, synes det er kjempestas å være en del av programmet til Spansk- Norske dager. Ekteparet tok over bokhandelen 1. juli i år etter Øystein Almendingen og det er første gang de deltar på arrangementet.

– Et flott initiativ og arrangement. Det er veldig hyggelig og ikke minst viktig for oss å kunne tilby boksignering av en av Norges fremste forfattere, sier Kaspersen.

De som ikke fikk med seg boksingeringen kan møte Jørn Lier Horst i bokbandet i samtale med Kirsti Baggetun i kirkesenteret i Albir mandag 16. november klokken 19.00.