Boksemotstanderne er klare video

Disse møter Arild "Hulk" Haugen og Anna Ingman i boksestevnet i Valencia.

Spaniaavisen

Publisert 24. november 2009 18:39

TORREVIEJA

11. desember får Arild "Hulk" Haugen sin boksedebut i Valencia. Sørlendingen, som har trent under boksepromotor Ulf Johansen her i Torrevieja, skal møte Pavels Dolgovs (Latvia). Motstanderen har to seirer og to tap på sine fire proffkamper i tungvekt.

– Når det gjelder formen og fremgangen så vil jeg si at jeg føler meg som en helt ny mann i forhold til for bare tre måneder siden. Men det er langt igjen til jeg vil si jeg er en god bokser, sier Haugen på sin hjemmeside.

Den svenske bokseren Anna Ingman – også hun i Johansens stall – skal opp mot latviske Natalija Dolgova. Det er mindre enn tre uker til stevnet i Valencia, og de skandinaviske bokserne gjør sine siste forberedelser i Torrevieja.

Se "Hulk"s motstander i video under her.