Bokse-Ulf trekker seg tilbake

Bokseklubber i Torrevieja slår seg sammen.

Terje Aspdahl

Publisert 9. februar 2012 09:11

TORREVIEJA

Ulf Johansen overlater ansvaret for sitt boksegym til sin elev Emiliano Casal. Samtidig blir de to bokseklubbene i Torrevieja slått sammen i lokalene til Bokse-Ulf.

Johansen har vært boksetrener i 40 år. Han har hatt mange av Norges beste boksere i sin stall. Blant andre har både Steffen Tangstad og Ole Klemetsen fått viktig boksekunnskap gjennom å ha Johansen som trener.

Nye boliger på plass under bolig til salgs – sjekk prospektene her

– Jeg kjenner at jeg ikke har samme energien som tidligere. Det kreves for mye. Nå skal jeg sitte på sidelinjen som de eldre herrene på balkongen i ”The Muppet show”. Hvem av dem jeg ligner mest på, kommer nok publikum til å fortelle meg ganske snart, sier en lattermild Ulf Johansen.

Nå slår han seg sammen med Torreviejas andre bokseklubb, og til sammen blir den nye klubben nesten hundre utøvere.
– Min elev gjennom mange år, Emiliano Casal, vil få mer ansvar. Han får hjelp av britiske Robert Lvndon som har drevet den andre bokseklubben her i byen.
– Det blir en vinn-vinn situasjon ved å slå oss sammen. Alt blir bedre, sier Robert Lvndon.
Han har drevet sin bokseklubb i to år, men bodd i Torrevieja i 20 år.

Les også: Fikk ja til å bygge boksegym i Torrevieja

Nå får boksegymen blant annet nytt parkettgulv.
– Vi vil dele lokalet mer opp for de forskjellige sportsgrenene som blir utøvd. Vi vil ha både et boksegym for de som driver aktivt med boksing, og en annen avdeling for de som bare vil holde seg i form. Vi har også flere forskjellige kampsporter som har treningene sine i våre lokaler, sier Casal.

– Jeg er trygg på at det jeg har bygget opp er i gode hender, legger Ulf Johansen til.