Bokcafeen er Albirs nye konsertscene

Eili Hjelmbrekk på Bokcafeen i Albir kommer til å arrangere konserter minst en gang i måneden fremover. Intimkonserter med det populære lokale bandet Misty.

Spaniaavisen

Publisert 9. september 2008 09:19

ALBIR

For at dette er intimkonsert i ordets rette betydning er det liten tvil om. Lokalet tar maksimalt 35 personer. Da er også bandet og personalet regnet med. Ulempen er faktisk størrelsen på lokalene og populariteten til både Bokcafeen og Misty.

– Ja, det er trangt om plassen her inne når vi har slike arrangement. Det blir første mann til mølla når vi legger ut billettene, sier eier av Bokcafeen, Eili Hjelmbrekk.

Vikingposten var innom på fredagens konsert. Selv uten en eneste annonsering var det så å si fullt i lokalet. I begynnelsen av september. Da kan tenke seg til at det blir kamp om billettene når folk for alvor er tilbake i løpet av neste måned.

– Gutta i bandet er utrolig flinke. De spiller en musikk folk i vår alder vil ha. I dag har vi til og med allsang på programmet. Noe vi godt kan komme til å gjenta. Folk er glade i å synge med på gamle slagere. Nå skal vi synge ”Mannen var ute etter øl”, ”Tanta til Beate” og ”Let it be” fra The Beatles. Her er det høyt under taket, sier Hjelmbrekk og smiler fra øre til øre.

For ordens skyld så består Misty av musikerne Jack Bostad (gitar), Vidar Hjelset (bass) og Stefan Bylund (trommer). Alle med lang fartstid både på Costa Blanca og ikke minst innen musikken.