Bli med på Vikingpostens julekonkurranse

Tipp vekten og vinn skinken.

Terje Aspdahl

Publisert 21. november 2013 09:45

TORREVIEJA

Igjen gir vi deg sjansen til å vinne en flott spansk spekeskinke. Den kan bli din hvis du tipper riktig vekt.

Spekeskinke er tradisjonell spansk julemat, og vi skandinaver elsker den også. Vår samarbeidspartner i julekonkurransen er slakteriet Carnicos Rios. I år er det syvende året familiebedriften bidrar med en flott skinke til Vikingpostens uhøytidelige julekonkurranse.

Søk etter hotell og leiligheter i Spania her

– Det er moro igjen å være igang med juleforberedelser og ny julekonkurranse i Vikingposten. Det har blitt en tradisjon for oss. Jeg har spart på alle utgavene av Vikingposten siden første året vi var med i 2007. Vi har gjort istand et eget julehjørne i butikken hvor du finner julemat, julekurver og ulike typer håndskåret skinke. Nytt i år er at vi har mye hjemmelaget julemat, blant annet flere typer pølse, sier Pepe Rios.

Julen er høysesong og travel for familiebedriften på industriområdet Casa Grand i Torrevieja.
– Mange utlendinger og spesielt skandinaver har allerede bestilt sin julemat i motsetning til våre latinske kunder. De kommer som regel i siste liten, sier slakter Rios med et smil. 

– Nå har vi har veid årets skinke, og håper som vanlig mange av Vikingpostens lesere vil være med å tippe vekten. Det må som alltid være tre desimaler etter komma, så det er nok vanskelig å tippe helt riktig – selv om mange har vært fryktelige nære tidligere, sier Pepe Rios.

Vil du være med på trekningen av årets skinke, gjør du det slik: Tipp vekten på skinken. Svaret skal være med tre desimaler. Det kan bare leveres inn én kupong/epost fra hver husstand per uke. 

Les også: Jukser med Iberico-skinke

Levér eller send kupongen til Vikingposten, C./ Joaquin Chapaprieta 26 B, 03181 Torrevieja innen 15. desember. 

Eller send e-post til jeanette@vikingposten.no med overskriften JULESKINKE 2013. 

Den som kommer nærmest vekten på skinken vinner. Vinneren blir offentliggjort i Vikingpostens siste utgave før jul, 19. desember.

PS! Premien blir levert på Costa Blanca. Befinner årets vinner seg andre steder, sørger vi for å ta vare på skinken til det blir en anledning til å hente den.