Bli med på snorkelsafari i Altea

En unik mulighet til å oppleve det fargerike livet på havets bunn.

Spaniaavisen

Publisert 13. august 2014 08:57

ALTEA

Valencia-regionen er avgrenset nord og sør av en lang kystlinje på over 600 kilometer som tilbyr et komplett og variert utvalg av vannaktiviteter. I Altea tilbys det blant annet snorkelsafari i hele august.

Med snorkel og dykkemaske eller svømmebriller og svømmeføtter kan man oppleve det fargerike livet i havet sammen med lokale guider. En opplevelse som er verdt å få med seg.

Guidingen foregår på onsdager og fredager. Det er ingen aldersgrense og heller ikke krav til å være en habil snorkler eller en dyktig svømmer.

Flytevester leies ut til de som har behov for det og er obligatorisk for barn under 12 år. Alle deltakerne blir gitt en kort informasjon før turen starter om sikkerhet og om område hvor guidingen foregår.

Antall deltakere er totalt 12 personer per guiding. Turene starter klokken 10.00 og varer i cirka 1,5 time. Prisen er 10 euro per person og 5 euro for leie av utstyr. 

Snorkelsafarien foregår på følgende steder i august:

Onsdag 20 august: Playa de Cap Negret
Fredag 22. august: Playa de la Solsida
Onsdag 27. august: Playa de La Olla
Fredag 29. august: Playa de la Mascarat

Oppmøte onsdager klokken 10.00 – (Parking Villa Gadea / Policía Local) – La Olla og Cap Negret.  Oppmøte fredager klokken 10.00 – (Centro de Buceo Greenwichdiving – Puerto Luis Campomanes – Marina Greenwich) – Mascarat Norte og Solsida.

Turistinformasjonen i Altea har mer informasjon. Tlf. (+34) 965844114. Epost: altea@touristinfo.net.