Bli med på musikkvideoinnspilling i Albir

Slår sammen to feiringer.

Spaniaavisen

Publisert 10. mai 2012 07:41

ALFAZ

I forbindelse med feiringen av Europadagen og Den internasjonale Internettdagen søndag 13.mai skal man spille inn en musikkvideo ved ankeret i Albir.

– Vi begynner treningen litt før klokken 16 søndag ettermiddag. Da skal vi trene inn ”moves” til selve innspillingen av musikkvideoen som skjer klokken 17. Prosjektet heter Flash Mob og vi håper og ønsker at det blir stor deltagelse fra våre innbyggere siden videoen skal sendes via Internett rundt hele verden. Vi håper hele familier møte opp, sier Elisabeth Marandi til Vikingposten.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Europadagen må ikke forveksles med Den internasjonale dagen man feirer i Alfaz på høsten. Feiringen av dagen da EU i sin tid ble konstituert er på langt nær like spennende som når kommunen slår på stortrommen og viser frem alle nasjonalitetene som bor i Alfaz del Pi.

– Den internasjonale dagen som feires i oktober vil bli feiret som vanlig.
Europadagen er egentlig 9. mai, men vi velger å legge feiringen til den 13.
mai slik at flest mulig kan delta. I år har vi lagt arrangementet ved ankeret på stranden i Albir, og i en noe enklere form enn tidligere. Vi vil samle to arrangementer under ett da det er Dia Internacional de Internett den 17. mai og inkludere denne i Europadagen med tittelen "Europa en red"
(europeiske nettdagen), forteller Elisabeth Marandi.
Europadagen blir en multikulturell dag hvor det blir servert smaksprøver fra mange land innen musikk og glede. Det vil bli malekonkurranser, blogg konkurranse, lekeverksted for barn og flere andre ting.

Programmet er følgende:
11.00: Alle de internasjonale deltagerne bosatt i Alfaz samles på Markedsplassen i Albir.
11.30: Paraden fra Markedsplassen ned til ankeret starter. Folk marsjerer med sine respektive flagg og klær.
12.00: Ved ankeret starter de musikalske forstillingene. Dette vil vare til cirka klokken 15.45.
16.00: Trening til innspillingen av musikkvideoen Flash Mob.
17.00: Innspilingen av Flash Mob.