Bli med på guidet omvisning i utendørsmuseet Villa Romana i dag

Søndag 27. april klokken 12.00 inviterer Alfaz del Pi kommune til ny guidet omvisning i utendørsmuseet Villa Romana i Albir.

Spaniaavisen

Publisert 26. april 2014 09:20

ALBIR

Alfaz del Pi kommune har brukt store beløp i å utvide museet og oppgradere uteområdet til det beste for publikum. Badene i den sen-romerske villaen er nå restaurert og nye guidede omvisninger blir tilbudt publikum. 

Den første guidede omvisningen er søndag 27. april klokken 12.00. Paola Segura i Alfaz del Pi kommune sier det er begrenset med plass og at det er nødvendig å forhåndsbestille billetter.  

Dette kan gjøres ved enten å henvende seg direkte til museets kontor eller via museovillaromana@lalfas.com. Billettprisen varierer fra 2 euro til 1 euro, som er redusert pris, barn under 16 år er gratis .

Utendørsmuseet Villa Romana er et av de viktigste severdighetene i Alfaz del Pi kommune og er forøvrig det første friluftsmuseet i Valencia. Museet ligger sentralt plassert like ved stranden i Albir og rett ovenfor museet la Fundación Frax. Besøksantallet er sterkt økende og i fjor hadde museet 7460 besøkende.