Bli med på en musikalsk reise i helgen

Klart for Simon & Garfunkel-hyllest - 50 sangere på scenen i Alfaz del Pi

Spaniaavisen

Publisert 28. februar 2013 11:08

ALFAZ DEL PI

Prosjektkoret til Erland Dalen er endelig klar med konserten i Casa de Cultura. Etter en lang øvelsesvinter står 50 sangere på scenen lørdag 2. mars med alle hits til Simon & Garfunkel.

 I tillegg har Erland Dalen med seg tre profesjonelle musikere til å "backe" koret. Men energibunten Dalen nøyer seg ikke med å sitte bak pianoet og dirigere denne kvelden.

– Nei, jeg skal synge "Still Crazy After All These Years" selv. En sang jeg har et spesielt forhold til. Jeg skrev min hovedoppgave i musikk om Simon & Garfunkel for mange år siden. Men det er ikke bare jeg som skal synge solo. Det skal også Marit Nyberg og Elin Thingstad pluss et par fra Norge. Nå er vi ferdige med masse øvelser, og klare for konsert. Vi er godt forberedt og gleder oss til å vise resultatet for den norske kolonien i Alfaz del Pi. Her er det bare å løpe å kjøpe billetter, sier Erland Dalen til Vikingposten.

Interessert i det som skjer i Alfaz del Pi? Her finner du en oversikt

– Det er blitt mye pugging. Hele koret er et skikkelig teamwork. Jeg synes vi ble bedre og bedre for hver øvelse, sier Rigmor Sandvik til Vikingposten. Hun er en av de totalt er de 37 sangere i koret her i Alfaz. Hovedsakelig nordmenn, men det er også med seks-sju spanjoler, noen engelske, hollandske, sveitsere og irer. Et internasjonalt kor, med andre ord.

– I tillegg til de 36 sangerne vi har her nede i Alfaz, kommer det 16 sangere ned fra Norge for å delta på konsertene. De har erfaring fra Simon & Garfunkel-kor jeg har hatt hjemme i Norge. De kommer til å gi oss et flott tilskudd. I tillegg til selve musikken skal vi også fortelle historien til sangene. Vi skal ha en flott musikalsk reise gjennom alle slagerne til Simon & Garfunkel, reklamerer Erland Dalen.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

Konserten starter klokken 19.30 og billetter kan fås kjøpt hos Den Norske Bokhandel, Kirkesenteret i Albir, Ask & Embla, Den Norske Klubben og selvsagt ved døren i Casa de Cultura.