Ble tvunget til å flytte butikken

Danske Casa Interior flytter virksomheten til Benijófar etter tre års drift. Lørdag 3. september er det nyåpning i MG Bodegas lokaler.

Terje Aspdahl

Publisert 1. september 2011 09:22

– Etter en god start var vi uheldige og fikk utbyggingen av N-332 i fanget. Avkjøringsmulighetene ble vanskelige, og de har holdt på i lang tid med utbedringene. Samtidig kom finanskrisen. Da lokalene her hos MG Bodega i Benijófar ble tilgjengelige, så vi en flott mulighet til å kunne utvikle oss videre. Vi får større og bedre lokaler, og det koster oss ikke noe ekstra økonomisk. Jeg tror vi kommer mer til vår rett her, hevder Carsten Klinksgaard.

Trenger du leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon – prisgaranti

Lørdag inviterer de til nytt utstillingsrom fra Sønderborg kjøkkenet.
– Vi byr på vinsmaking og en enkel servering. Sønderborg kjøkken vil ha sin direktør tilstede for å kunne bistå eventuelle kunder. Vi vil også lansere vår online shop med eksklusive vinreoler som vi forhandler for MG Bodega, forteller Klinksgaard.

Her finner du hjelp – sjekk ut vår bransjeguide

Denne uken var hele familien, over tre generasjoner, med på å få ferdig utstillingene og lokalene før nyåpningen lørdag formiddag.

– Dette gir oss ny energi og nye ideer. Benijófar har lenge blitt oppfattet som "kjøkkenbyen". Her ligger fem-seks konkurrenter side om side. I forhold til tidligere er beliggenheten mye bedre. Vi er mer synlige her. Samtidig ser vi store muligheter ved samarbeidet med MG Bodega, sier Carsten Klinksgaard.