Ble ranet av eiendomsmegleren

En eiendomsmegler er arrestert for medvirkning til tyveri av 73.000 euro - 570.000 norske kroner - fra et par som akkurat hadde solgt boligen sin.

Spaniaavisen

Publisert 8. september 2008 18:12

Paret brukte eiendomsmegleren fra Benidorm da de skulle selge en leilighet i Barracas. Da handelen var gått i orden, troppet de opp hos megleren for å signere de siste papirene.

Eiendomsmegleren overrakte en lukket konvolutt med hele oppgjøret før han av sikkerhetshensyn insisterte på å følge paret til bilen deres. På vei hjem fra meglerens kontor oppdaget de plutselig at det ene dekke på bilen var flatt.

De stoppet på en bensinstasjon, og mens de undersøkte dekket ble de overrumplet av to menn som stjal konvolutten med oppgjøret for boligsalget. Heldigvis for paret var det vitner som kunne gi gode beskrivelser av ranerne i 40-årene.

Dagen etter ble ranerne arrestert i Villar del Arzobispo (Valencia). Etter at etterforskere ved guardia civil i Altea fant ut at eiendomsmegleren hadde lagt ned sin virksomhet to dager før ranet, ble han straks mistenkt. Han ble senere arrestert mistenkt for å ha organisert ranet.