Ble nummer tre i Spansk Mesterskap

Dermed henger Evies VM-billett i en tynn tråd.

Spaniaavisen

Publisert 12. oktober 2009 05:15

HUELVA

Spansk Mesterskap i bodyfitness gikk denne helgen av stabelen i Syd-Spania. Nærmere bestemt i Huelva like ved Sevilla. Evie Madsen fra Alfaz del Pi satset på både medalje og å kvalifisere seg til neste helgs VM i Milano.

– Jeg fikk en tredjeplass. Surt! Det er bare de to første plassene i mesterskapet som kvalifiserer til VM. De to foran meg var mye tynnere og mindre enn meg, noe dommerne tydeligvis la vekt på i dette mesterskapet, sier en tydelig skuffet Evie Madsen på telefon til spaniaavisen.no.

Madsen sa til Vikingposten tidligere i uken at hun hadde større sjanse til å gå helt til topps i et VM, enn i det Spanske Mesterskapet. Dette på grunn av at spanske dommere vil ha tynnere, og mindre, utøvere enn ”La Vikinga”. Likevel er kanskje ikke alt håp ute for en tur til Milano.

– Jeg har fått beskjed på telefon fra det spanske forbundet om at de vil prøve å sende meg til VM selv om jeg ikke kvalifiserte meg i dag. De to andre damene vil ikke reise, og Spania vil gjerne ha en deltaker i klassen min. Jeg vil få beskjed i løpet av mandagen om dette går i orden. Nå krysser jeg bare fingrene, sier Madsen.