Ble nedringt av jobbsøkere takket være Vikingposten

Torrepost fikk henvendelser fra øst og vest.

Terje Aspdahl

Publisert 20. oktober 2011 07:51

TORREVIEJA

Torrepost slet med å finne kvalifisert arbeidskraft. Etter Vikingposten skrev om saken kom det en storm av henvendelser til tele- og datafirmaet i Torrevieja.

– Vi fikk så mange henvendelser at jeg rett og slett har dårlig samvittighet. Det har vært helt umulig å svare alle de som har tatt kontakt angående den ledige stillingen hos oss. Nå er stillingen besatt, og jeg må bare få takke alle som har vist interesse. Vi har fått henvendelser både fra Sverige, Norge og fra Malaga på Costa del Sol. Jeg har termin om kun noen uker, så det begynte å haste med å få et ekstra menneske på plass. Man skal gjennom mye opplæring før man er selvstendig nok til å kunne behandle alle kundene våre, sier Gry Annette Kolstad.

Les også: Lavere boligskatt for huseiere i Torrevieja

Norske Jarle Andresen (26) var en av de raskeste til å søke på jobben, og nå er han i full gang med å sette seg inn i de daglige gjøremålene bak disken hos Torrepost.
– Min mor og far bor deler av året her i Torrevieja. Jeg flyttet ned i august med tanke på å få meg jobb. Da jeg så saken om Torrepost i Vikingposten, tok jeg kontakt straks. Det angrer jeg ikke på. Jeg trives godt, samtidig er det er mye nytt å sette seg inn i, sier Jarle Andresen til Vikingposten.
– Det vil nok ta litt tid før Jarle er inne i alle rutinene, så jeg håper kundene våre vil være litt tålmodige med ham nå i starten, legger Kolstad til.

Les også: 10 Costa Blanca-kommuner vil bindes sammen med gang- og sykkelvei

Andresen har jobbet både i resepsjoner og som taxisjåfør i Norge. Det mener han vil komme godt med hos Torrepost.
– Jeg liker å jobbe med mennesker og å yte service. Her kommer det folk innom hele dagen som trenger hjelp, noe som passer meg godt. Jeg har planer om å bli boende her, sier Andresen.

spaniaavisen.no – ingen dekker Spania som oss!