Ble kalt feit av kjæreste - trakk kniv

Nå blir det to års fengsel på kvinnen.

Spaniaavisen

Publisert 31. august 2009 20:39

ABRERA

En kvinne stakk likegodt ned kjæresten med kniv etter at han gjentatte ganger fornærmet henne med nedsettende bemerkninger om vekten hennes i en familiemiddag.

Hun er nå dømt til to års fengsel for angrepet. Dommeren tok med i betraktningen at hun var følelsesmessig ustabil etter kommentarene til kjæresten. Dessuten at hun trakk kniven etter å ha blandet alkohol og antidepressiva.

Les også: Bror drepte søster

Episoden skjedde i fjor etter middag på en lokal restaurant i Abrera i nærheten av Barcelona. Offeret skal høyt og tydelig ha fortalt kjæresten at hun var altfor feit til å kunne løpe, og at hun burde stoppe å spise. Dessuten ba han henne finne en annen mann siden hun var så feit. Det hører med til historien at han skal ha nektet å forklare kommentarene sine etter at de kom hjem.

Les også: Stoppet av politi – for sen til eget bryllup

Etter å ha inntatt noen av sine antidepressive tabletter som legen hadde gitt henne og drukket et par glass øl, skal den tiltalte ha angrepet kjæresten med en kjøkkenkniv mens han lå i sengen. Hele 11 stikk skal hun ha påført ham. Nyhetsbyrået EFE sier at hun stoppet da hun ble klar over hva hun gjorde, og insisterte på å få ham på sykehus og ringe politiet.

Politiet ga henne minimumsstraff med begrunnelse i at hun var påvirket av tabletter og alkohol samt den ydmykende opplevelsen i restauranten. De fant ogå ut at hun hadde lav selvaktelse og begrenset intelligens.