Ble frastjålet farsdagsgaven fra postkassen

Bare tom konvolutt lå igjen.

Terje Aspdahl

Publisert 17. november 2011 09:01

MIL PALMERAS

Kalle Johansson er ifølge datteren sin i Sverige ”Världens starkaste pappa”. Det sto i hvert fall på T-skjorten hun sendte i posten, men som noen kjeltringer stjal fra postkassen til Kalle

– Jeg ble nok litt overrasket da det bare lå et gratulasjonskort i en så stor konvolutt. Jeg kjenner jo datteren min, og det ligner ikke henne. Jeg ringte til Sverige og takket for kortet. Da fikk jeg straks beskjed om at det også var da en T-skjorte med i forsendelsen. En T-skjorte med ”Världens starkaste pappa”-trykk. Men den har noen stjålet før jeg fikk hentet posten, forteller en oppgitt Kalle Johansson.

Les også: Advarer mot vannsvindel

Konvolutten var litt for stor for postkassen og stakk derfor ut av brevsprekken. Johansson tror det kan være noen som har tatt ut konvolutten og sjekket innholdet. Da har fristelsen blitt for stor, og noen har stjålet farsdagsgaven.

– Vi må egentlig bare le av det hele. Men ser Vikingpostens lesere noen med en T-skjorte med ”Verdens starkaste pappa”-motiv her på Mil Palmeras vet dere hvor den kommer fra. Da er det bare å ta kontakt med "Världens starkaste pappa”, sier Kalle og ler.

Trenger du håndverkere, hotell, tannlegetime – i vår bransjeguide finner du telefonnumre og nettsider

– Vi har aldri opplevd verken innbrudd eller liknende i løpet av våre ti år på Mil Palmeras. Men vi vil nok følge nøyere med posten heretter. Min datter har allerede kjøpt en helt lik den som ble sendt i posten, den er jeg lovet når vi ses i Sverige.

Datteren Sarita Brostedt Larsson har sendt bilde med seg selv og den nye T-skjorten.
– Denne beholder vi her hjemme i Sverige og overleverer ”Världens starkaste pappa” når vi ses til våren, skriver Sarita Brostedt Larsson i en e-post til Vikingposten.