Ble eier av sin gamle arbeidsplass i Torrevieja

Dan tar over fiskebutikk.

Terje Aspdahl

Publisert 13. september 2012 07:15

TORREVIEJA

Fiskebutikken i det skandinaviske senteret Gallerian har fått ny eier. Dan Selin (59) har riktignok jobbet i butikken i flere år, men fra i høst har han tatt over hele driften.

Det var meningen at Dan skulle trappe ned arbeidsvirksomheten fra i høst. Men isteden ble det overtakelse av sin gamle arbeidsplass gjennom flere år.

Les også: Ut i Torreviejas natur med flamenco – se video

– Det var bestemt jeg skulle roe litt ned, men etter sommerturen til Sverige og Finland ble jeg tilbudt å ta over butikken. Ettersom jeg har jobbet her i flere år så vet jeg både hvordan butikken går, og hvilke varer som selger.
Nå venter jeg bare på å få importlisensen i orden. Den må jeg ha for å kunne importere varer fra blant annet Norge, sier Dan Selin til Vikingposten.

Før lisensen er i hus vil Selin ta inn varer fra allerede eksisterende grossister.

Her finner du boliger til salgs

– Butikken er åpen som vanlig, men det vil nok ta noen uker før vi har fått fylt opp hyllene. Jeg vil kjøpe inn varer fra grossister jeg kjenner fra tidligere når det gjelder både norske og svenske produkter. Får vi leveransene til å fungere, tror jeg dette vil bli veldig bra, sier Selin.

På senteret Gallerian er det noen butikker som er blitt borte, mens andre er kommet til.

– Det er flere interessante butikker som har kommet hit, og jeg vet det er flere som kommer i den nærmeste fremtid. Jeg tror senteret vil blomstre opp i tiden som kommer, sier Dan Selin.