Ble dopet ned og fikk kontoen tappet

Bulgarsk mafia tatt.

Spaniaavisen

Publisert 8. juli 2013 07:44

MARBELLA

30 personer er arrestert av Policia Nacional etter man har avslørt en av de største trafficking-ligaene i Sør-Spania. 24 bulgarere, fire spanjoler, en albaner og en franskmann er arrestert. Gjengen drev stort innen prostitusjon, narkotikaomsetning og svindel med kredittkort.

Fire bulgarere disponerte hver sin bolig i Puerto Banus i Marbella (Costa del Sol). Fra disse boligene ble det drevet med prostitusjon og svindel i stor stil. Man klarte å dope ned en del av kundene og lure fra dem opplysninger om sine kredittkort.

Kredittkortene ble så brukt som betalingsmiddel til et firma i Cadiz, som bare var et stråselskap til den bulgarske mafiagjengen.

Spaniaavisen har tidligere skrevet om svindelen, blant annet om tidligere landslagskeeper Thomas Myhre som fikk kredittkortet tappet for 160.000 kroner etter å ha blitt dopet ned.

De aller fleste kvinnene ble tvunget til prostitusjon, og da en av kvinnene brøt ut av gjengen etter å ha blitt banket kraftig opp av sin kjæreste, begynte etterforskningen. Dette var i september 2012.