Arkivet

Bitt til blods av hund under tur mellom parkerte bobiler


TORREVIEJA

Blant alle bobilene bykset det frem en hund som bet seg fast i beinet til Frøyland.

Frøyland og kona har gått turer langs klippene mellom Los Locos-stranden og bukten Cala de la Zorra siden de kjøpte sin feriebolig i 2002. 

– Med alle bobilene som har funnet seg til rette i område langs er det blitt en utfordring å gjennomføre turene vi alltid har gått. Det har gått fra null bobiler til flere ti-talls bobiler til alle årets årstider, forteller Terje Frøyland. 

Han fortsetter:
– Det hele toppet seg sist helg da en hund bet meg helt inn til beinet, da vi gikk forbi noen tyskere og deres bobil. Jeg så de hadde en hund som var bundet. Men i det vi passerte bykset det frem en annen hund fra under bobilen. Den så jeg ikke. Hadde jeg det hadde jeg gått utenom. Den var også bundet, men båndet var så langt at uansett hvor langt jeg trakk meg tilbake holdt den fast og bet meg til blods. Jeg skulle akkurat til å gå til motangrep, da jeg skjønte den ikke ville slippe, så kom eieren ut av bobilen og fikk dratt den tilbake hvorpå den slapp taket i beinet mitt. Det ble et skikkelig oppstyr siden jeg selvsagt ropte og lagde uro i bobilcampen. Men da var alle som oppholdt seg rundt sine egne bobiler veldig opptatt med sitt. Ingen hjelp å få og det eneste eieren spurte om var om hunden bet meg. Det så hun jo, sier Terje Frøyland oppgitt.

Ekteparet Frøyland tok bilder av bilskiltet og eieren, men har valgt å ikke gå til politiet med hendelsen.

– Vi vurderte å gå til politiet, men da vi 10 minutter senere kom tilbake var bobilen og hundene borte. De fikk tydeligvis hastverk. Jeg valgte heller å dra til legevakten enn politiet, hvor jeg fikk utmerket service og stivkrampesprøyte.

– Men jeg håper kommunen kan gjøre noe med parkeringen av alle bobilene her. Vi føler vi går inn på andres «eiendom» når vi går turer ut på klippene. Men når «alle» parkerer i første linje blir det vanskelig å gå der uten å komme tett på de boende som jeg skjønner synes det er greit å bo «by the sea-side».

Les mer om:

Nyheter