Billettrush for Tor Erik Gunstrøm-show

Nå er datoene for showet «Tor Erik med Rainbow på slep» klare. Og billettene går unna som varmt hvetebrød.

Publisert 9. november 2018 10:05

Første show og konsert med ex Dizzie Tunes-medlem Tor Erik Gunstrøm og dansebandet Rainbow går av stabelen på restaurant La Manga Norte onsdag 13. februar. Dagen etter blir det opptreden på Orihuela Costa og restauranten Los Cucalos.

Primus motor og tidligere Rainbow-medlem Roy Morten Andersen, sammen med daglig leder på restaurant Manga Norte, Ilham Oulahoua, har opplegget klart. 
– Vi kan ta imot cirka 100 gjester, forteller de to. Og allerede nå kan Roy Morten opplyse om at han har «forhåndssolgt» over halvparten av billettene. 

– Her blir det først til mølla-prinsippet som gjelder, sier Andersen. 
Uteserveringen til restauranten blir avstengt den kvelden, så her er det bare mulig å få med seg showet ved å kjøpe billett.

Frontfigur og sanger i Rainbow, Lars Kristoffersen, forteller at de har kjørt et show allerede i Norge.

– Det ble en kjempesuksess. Det har vært planer om et samarbeid mellom Tor Erik og oss lenge, men i år var allerede turnélisten spikret så det blir først til neste år vi drar igang for fullt. Da blir det mange show i Norge, og altså på La Manga og Orihuela Costa.

Hvordan legges showet opp?
– Det legges opp til to bolker. Første timen blir litt Tor Erik med sine ablegøyer og ikke minst historier fra sitt lange liv med Dizzie Tunes. Innimellom spiller vi vår musikk. Og selvsagt blir det gjensyn med Frederico de la Fiasco jr., sier Kristoffersen.

Etter showet med Tor Erik spiller Rainbow opp til dans. 

Flere opptredener på Costa Blanca?
– Om det blir flere konserter enn de to vi nå har satt opp vet vi ikke. Det er en del planer osv som må gå opp i den forbindelse, sier Lars Kristoffersen. 

Sammen med seg i gruppa Rainbow har han Marius Molstad på gitar, Per Bakkelund på trommer og Roy Morten Andersen på gitar.

Billettene koster 25 euro, og på La Manga er det altså allerede snart utsolgt, forteller Roy Morten Andersen.

Billettsalget til Los Cucalos torsdag på 14. februar blir annonsert i Vikingposten.